21 dolog, amitől minden bizonnyal rossz ízlésűnek fog tűnni a pecód mások szemében

Bármennyire is szeretjük őket, az otthonunkat nem teszik szebbé. Sőt...❌


Senki sem tudja, hogy ki volt a világ első lakberendezője. Talán az az ősember, aki először döntött úgy, hogy mamutokról készült barlangrajzokkal teszi hangulatosabbá a barlangját. Valószínűleg valami hasonló dolog indíthatta el azt a lavinát, melynek eredményeként az emberek évtizedekről-évtizedekre azon dolgoztak, hogy még hangulatosabb és kényelmesebb legyen az otthonuk. Ma már számtalan különböző dekorációs elem közül választhatunk, de nem árt tudni, hogy bizonyos dolgok nemhogy nem javítják, de egyenesen rombolják az otthonunk összhatását.

A Nemkutyánál szeretünk odafigyelni a részletekre, ezért most 21 olyan dolgot gyűjtöttünk össze, melyek bár elsőre ártatlannak tűnnek, mégis olcsónak és rossz ízlésűnek tűnik tőlük az otthonunk.

  1. 1 Különböző színű ágyneműk használata.


    Kutatások szerint az ágyneműnk színe és szövete egyaránt hatással van a testünk és érzelmünk egészségi állapotára. Ennek tükrében pedig hogyan is lehetne nyugodt és minőségi a pihenés, ha kifakult vagy különböző színű ágyneműkben alszunk?

  2. 2 Mágnesek a hűtőszekrényen.


    Bár a legtöbben valószínűleg sosem válnánk meg a hűtőszekrényünket díszítő kreatív hűtőmágnesektől, a valóságban ezek egyáltalán nem díszítenek és rendelten hatást keltenek. Valószínűleg nekünk sem tetszenek a más emberek hűtőszekrényein található mágnesek, és a sajátjainkat is csak azért fogadjuk el, mert egyfajta „díjaknak” tekintjük őket, amiket az utazásaink során szerzünk.

    Alternatív megoldásként próbáljunk meg létrehozni egy mágneses táblát például a kamrában vagy mosókonyhában, ahol kevésbé vannak szem előtt.

  3. 3 Szatén ágynemű.


    Az ágyneműnk többet árul el rólunk, mint gondolnánk. Az alacsony minőségű szintetikus ágyneműk körülbelül 20 évvel ezelőtt voltak divatosak, de mára sokat fejlődött azóta a piac. Ma már legtöbbször azért veszünk ilyet, mert ezek a legolcsóbbak, de sajnos ez meg is látszik rajtuk.

  4. 4 Elavult dizájner székek.


    A 2000-es évek elején nagyon népszerűek voltak az úgynevezett puffok és különböző babzsákfotelek, de ezek ma már inkább csak a kávézókban mutatnak jól, az otthonunkban illik megszabadulni és elkerülni az ilyet.

  5. 5 Rozsdás edények és konyhai berendezések.


    Egy ütött-kopott, rozsdás étkészlet látványa azonnal lerombolja a konyhánk látványvilágát, különösen, ha az edények és a fedők még különböző színűek és méretűek is egyben. Még a legdrágább konyhák is olcsónak tűnnek az ilyen apró részletek miatt.

  6. 6 Kanapéhuzatok.


    Nagyon régi, és elavult módszer ez a kanapénk anyagának megóvása érdekében. Felejtsük el ezt a szörnyű szokást.

  7. 7 Szőnyeg az ajtó előtt.


    Olcsó megoldásnak tűnik egy régi rongy vagy törülköző szőnyegnek használása az ajtónk előtt, és valóban képesek némileg megtisztítani a cipőnket a kosztól, de ettől még nem jelenti azt, hogy ez a legjobb megoldás. Borzalmasan látványt tud kelteni, ami miatt már a házba lépés előtt olcsónak és ízléstelennek fog tűnni az otthonunk.


Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a barátaiddal. 😉 Köszönjük! 🙏

Reagálj a bejegyzésre!

cuki cuki
0
cuki
vicces vicces
1
vicces
érdekes érdekes
8
érdekes
vidám vidám
0
vidám
szomorú szomorú
2
szomorú
imádom imádom
0
imádom
hűha hűha
4
hűha
dühítő dühítő
2
dühítő
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format