19 furcsa történet, amit a gyerekek meséltek és teljesen zavarba ejtették a szüleiket

A gyerekek néha különösen furcsa dolgokat tudnak mondani.


Számos ember hiszi, hogy a gyermekek érzékenyebbek a természetfeletti jelenségekre, mint felnőttek, így képesek megérteni és érzékelni az élet olyan aspektusait is, melyeket a felnőttek figyelmen kívül hagynak. Egyesek azt állítják, hogy a gyerekek különlegességét a nagy képzelőerejük adja, amelynek köszönhetően időnként olyan történeteket tudnak elmesélni, melyek teljesen meglepik a szüleiket.

A Nemkutya.com-nál most összegyűjtöttünk néhány olyan történetet, amit az internetezők osztottak meg azokról az alkalmakról, amikor teljesen lesokkolódtak attól, amit mondtak nekik a gyerekek.

  1. 1 2 éves korában a lányom azt mondta nekem, hogy egy másik életben madár volt, akinek egy nap egy tüske fúródott a szárnyába, és így már nem tudott repülni. Azt mondta, hogy volt két ajtó, egy fent és egy lent, és hogy fel akart menni a felsőhöz, de mivel már nem tudott repülni, bement az alsón. És ekkor jelent meg a hasamban.

  2. 2 Egyszer, amikor a fiam majdnem 2 éves volt, megsimogatta az arcomat és mosolyogva azt mondta, hogy látott az égből és engem választott anyjának. Ránéztem, megpusziltam és azt válaszoltam, hogy én is őt választottam fiamnak. Ezután zavarodottan nézett rám és azt mondta: “Nem! Láttalak, amikor egy hídon sétáltál, szép ruhát viseltél és kértem, hogy legyél az édesanyám”. Megöleltem és azt mondtam: “Köszönöm, hogy engem választottál”. Megpuszilt és mosolygott.

  3. 3 Amikor 2 éves volt, az unokahúgom, aki jelenleg 6 éves, azt mondta nekem, hogy nagyon szeret engem, mert az előző életében ő volt az édesanyám. Az anyám egy hónappal az unokahúgom születése előtt halt meg.

  4. 4 Az 5 éves fiam azt mondta nekem, hogy mielőtt én lettem volna az anyja, volt egy másik anyja is, és Kínában éltek. Egy nap megkérdeztem az anyja nevét és mondott egy furcsa nevet. Megkérdeztem tőle, hiányzik-e neki a másik anya és azt mondta igen, de szeret engem is.

  5. 5


  6. 6 Amikor a fiam két éves volt, gyakran beszélt a képzeletbeli barátjával. Egy nap elmondta nekem a nevét, és kicsit később, amikor a papírok között keresgéltem, találtam egy születési anyakönyvi kivonatot, amin rajta volt ennek a képzeletbeli barátnak a neve: ez volt a férjem dédnagyapjának a neve.

  7. 7 Együtt néztem néhány tengeri fotót a nagynénémmel. A 2 éves fiam odajött és azt mondta nekünk: “Búvár voltam, lementem a tenger fenekére. Néha felmásztam egy kis tengeralattjáróra. De egyszer, amikor úsztam, megcsípett egy rája. Nagyon fájt”.

  8. 8 A 2 éves fiam megkérdezte a nagymamáját, hogy emlékszik-e arra, hogy amikor nagyi gyerek volt, akkor még a fiam etette őt.

  9. 9 Egyszer láttam, hogy a 3 éves kislányom nagyon vidám és magában mosolyog. Megkérdeztem tőle, hogy min gondolkodik, és azt válaszolta, hogy eszébe jutott, amikor még angyal volt. Azt mondta, hogy ez egy olyan pillanat volt, amikor még nem ismertük egymást.

  10. 10



Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a barátaiddal. 😉 Köszönjük! 🙏

Reagálj a bejegyzésre!

cuki cuki
8
cuki
vicces vicces
4
vicces
érdekes érdekes
123
érdekes
vidám vidám
4
vidám
szomorú szomorú
5
szomorú
imádom imádom
19
imádom
hűha hűha
39
hűha
dühítő dühítő
9
dühítő
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube and Vimeo Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format