hirdetés

Népszerű játékok

A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
American Commandos 2
Egyszerű lövöldözős játék, amelyben egy hatalmas gépkarabély segítségével kell lelőnöd az erre arra feltűnő ellenséges katonákat. Légy gyors és célozz pontosan.(Eddig 1 914 ember játszott vele)
Tractor Mania
A játék célja: Húzd végig a traktorral a különböző járműveket, gyűjtsd be a csillagokat és érd el a célt minél rövidebb idő alatt.(Eddig 1 388 ember játszott vele)
China Tractor Racing
Látványos traktorversenyzős játék, amelyben ha jó helyezést sikerül elérned akkor egyre jobb traktort vásárolhatsz magadnak, amellyekkel persze mindig jobb és jobb eredményt érhetsz el.(Eddig 1 772 ember játszott vele)
Monkey Motocross Island
Egyszerű online játszható motoros játék, amelyben egy majommal kell végigmenned a pályákon arra ügyelve, hogy lehetőség szerint minél kevesebbszer borulj fel vele.(Eddig 1 905 ember játszott vele)
Earn To Die
A játék célja: Fejleszd az autódat és védd meg magad a zombik támadásaitól. Autós üldözés, komoly akciók, minden amitől egy játék jó lehet.(Eddig 1 970 ember játszott vele)
Juve vs Barca
Játszd le újra a 2015-ös Bajnokok Ligája-döntőt, amelyben az olasz (torinoi székhelyű) Juventus csapott össze a spanyol bajnokság egyik legjobb csapatával a katalán Barcelonával. Lőj több gólt mint az ellenfeled ebben az egyszerű kapuralövős játékban.(Eddig 2 294 ember játszott vele)
Yummy Nyamy
A játék célja: Összekötős típusú online játszható zuhatag játék, amelyben az egyforma figurákat kell összekötnöd egy folytonos vonallal amely lehet függőleges, vízszintes avagy átlós. Kösd össze az azonos édességeket.(Eddig 1 276 ember játszott vele)
Punch the Trump
A játék célja: Üsd ki a lehetséges amerikai elnökök közül az egyik esélyest Donald Trumpot, ehhez csak a y,x és az n,m valamint védekezéshez a SPACE gombot kell használnod.(Eddig 2 558 ember játszott vele)
Lethal Race
A játék célja: Versenyezz és nyerj de közben gyűjts plusz pontokat is, mert ez is számít ha tuningolni akarod a kocsid vagy újabbat jobbat venni a következő körben.(Eddig 2 274 ember játszott vele)
Candy Crush Saga
A zuhatag játékok mostanság egyik legnépszerűbbje a Candy Crush, ahol egy édességbolt cukorkáit kell úgy cserélgetni, hogy három vagy annál több egy sorba vagy oszlopba kerüljön.(Eddig 2 990 ember játszott vele)