A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
Marokko
A játék célja: Szedd le a pálcikákat egymás tetejéről, de vigyázz, mert csak azt tudod leszedni, amelyik legfelül van, időre megy a játék így sietned kell!(Eddig 906 ember játszott vele)
American Commandos 2
Egyszerű lövöldözős játék, amelyben egy hatalmas gépkarabély segítségével kell lelőnöd az erre arra feltűnő ellenséges katonákat. Légy gyors és célozz pontosan.(Eddig 1 606 ember játszott vele)
Earn To Die
A játék célja: Fejleszd az autódat és védd meg magad a zombik támadásaitól. Autós üldözés, komoly akciók, minden amitől egy játék jó lehet.(Eddig 1 856 ember játszott vele)
The Expendables 3
A játékot magát a vicces akciófilm a Feláldozhatók ihlette meg, amelyben olyan neves sztárok is fel feltűnnek, mint Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Jason Statham csak, hogy pár nevet említsünk meg. A játékban minden egyes küldetés során meg kell védened a bázist és a környékét.(Eddig 3 433 ember játszott vele)
Tricky Shot
Kosárlabdás játék, amelyben ezúttal nem csak az ügyesség, hanem a logika is számít. Helyezz el elemeket a pályán úgy, hogy a végén a kosárlabda a hálóba kerüljön.(Eddig 3 749 ember játszott vele)
Bubbels 3
A Bubbels 3 az egyik legnépszerűbb buboréklövő játék, amelyben a feladatod mindössze annyi, hogy tegyél egymás mellé három egyforma színű buborékot vagy golyót...(Eddig 2 772 ember játszott vele)
Risky Drive
Nem kockázatmentes a városi autókázás, válassz magadnak valamilyen komoly sportos autót a játék elején és kerüld ki vele az akadályokat vagy a többi kocsit.(Eddig 2 811 ember játszott vele)
Monkey Go Happy 2
A játék célja: Tedd boldoggá a két kis majmot, kattintgass minden pályán és meglátod, minek fognak örülni. Minden pályán más és más a feladat de, hogy pontosan mit is kell csinálnod ebben a majmos játékban, azt is neked kell kitalálnod ;)(Eddig 2 934 ember játszott vele)
Kingdom Rush
Toronyépítő stratégiai játék, nemcsak profiknak! Építs minél több tornyot, hogy meg tudd védeni a várost! Figyelj az épületek fejlesztésére is!(Eddig 17 833 ember játszott vele)
All-In-One Solitaire
Ilyen még tényleg nem volt! Most a pasziánszok összes fajtája egy helyen lesz, válogass bátran! Sőt, még a játékok háttérképét is te választhatod meg.(Eddig 2 639 ember játszott vele)