hirdetés

Népszerű játékok

A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
Marokko
A játék célja: Szedd le a pálcikákat egymás tetejéről, de vigyázz, mert csak azt tudod leszedni, amelyik legfelül van, időre megy a játék így sietned kell!(Eddig 960 ember játszott vele)
American Commandos 2
Egyszerű lövöldözős játék, amelyben egy hatalmas gépkarabély segítségével kell lelőnöd az erre arra feltűnő ellenséges katonákat. Légy gyors és célozz pontosan.(Eddig 1 670 ember játszott vele)
Zupo
Juss végig a pályákon a kockával, fuss és ugord át az akadályokat, amely feladat a pályák számának növekedésével egyre nehezebb lesz.(Eddig 1 676 ember játszott vele)
Handless Millionaire
A játék célja: kapd el a dollárokat a kezeddel, de ügyelj arra, hogy ne csapja le a guillotine a kezedet! Így is lehet milliomosnak lenni ;)? Mindenesetre egy valóban morbid feldolgozása ez a játék a Legyen Ön is Milliomosnak ;D(Eddig 1 850 ember játszott vele)
Happy Wheels
Rokkant kocsi, bringás gyerekkel avagy dagadt nő a bevásárló kocsin a göröngyös pályán? Próbálj velük elérni a célig ebben a vicces játékban...(Eddig 2 597 ember játszott vele)
Earn To Die
A játék célja: Fejleszd az autódat és védd meg magad a zombik támadásaitól. Autós üldözés, komoly akciók, minden amitől egy játék jó lehet.(Eddig 1 897 ember játszott vele)
Punch the Trump
A játék célja: Üsd ki a lehetséges amerikai elnökök közül az egyik esélyest Donald Trumpot, ehhez csak a y,x és az n,m valamint védekezéshez a SPACE gombot kell használnod.(Eddig 2 186 ember játszott vele)
Monkey Motocross Island
Egyszerű online játszható motoros játék, amelyben egy majommal kell végigmenned a pályákon arra ügyelve, hogy lehetőség szerint minél kevesebbszer borulj fel vele.(Eddig 1 603 ember játszott vele)
Yummy Nyamy
A játék célja: Összekötős típusú online játszható zuhatag játék, amelyben az egyforma figurákat kell összekötnöd egy folytonos vonallal amely lehet függőleges, vízszintes avagy átlós. Kösd össze az azonos édességeket.(Eddig 960 ember játszott vele)
Russian Truck
A játék célja: Egy hatalmas Kamaz szerű járgányt jól megpakolnak, amelyet később neked kell elvezetned és a szállítmányt épségben a célhoz kell juttatnod.(Eddig 1 570 ember játszott vele)