hirdetés

Népszerű játékok

A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
American Commandos 2
Egyszerű lövöldözős játék, amelyben egy hatalmas gépkarabély segítségével kell lelőnöd az erre arra feltűnő ellenséges katonákat. Légy gyors és célozz pontosan.(Eddig 2 125 ember játszott vele)
China Tractor Racing
Látványos traktorversenyzős játék, amelyben ha jó helyezést sikerül elérned akkor egyre jobb traktort vásárolhatsz magadnak, amellyekkel persze mindig jobb és jobb eredményt érhetsz el.(Eddig 2 170 ember játszott vele)
Szókirakó
Magyar nyelvű szókirakó játék, amelyben 60 másodperced van arra, hogy értelmes magyar szavakat találj ki. Minden elküldött értelmes szóért, plusz időt kapsz. Kereshetsz függőlegesen, vízszintesen, és meg is törhetnek a sorok. A hosszabb szavakért, több időt kapsz.(Eddig 4 656 ember játszott vele)
Galactic Gems 2
A zuhatagos vagy más néven párosítós játékok kedvelői biztosan várták már a Galactic Gems játék folytatását. Itt is, mint a legtöbb zuhatag játékban úgy kell cserélgetned a táblán lévő különböző gyémántokat, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön, ha ez sikerült ezek az elemel el is fognak tűnni és a helyükre új drágakövek érkeznek. Ebben a játékban összesen 30 különböző pálya vár a cserélgetésre.(Eddig 1 787 ember játszott vele)
Happy Wheels
Rokkant kocsi, bringás gyerekkel avagy dagadt nő a bevásárló kocsin a göröngyös pályán? Próbálj velük elérni a célig ebben a vicces játékban...(Eddig 2 734 ember játszott vele)
Blosics
A játék célja: Rombold le a falat egy csúzlival. Használd az egeret a játék irányításához, igyekezz úgy lőni, hogy minél nagyobb blokkot megsemmisíts egy lövéssel.(Eddig 4 041 ember játszott vele)
Run Till You Die
A játék célja: Fuss amíg élsz, bizony ebben a játékban a túlélésre kell játszani, hiszen erre arra feltűnnek zöld fejű emberkék, aki félholt lények, azaz zombik. Őket ki kell lőnöd az egérrel és menet közben bónuszokat is kell gyűjtened.(Eddig 1 191 ember játszott vele)
Mahjong Titans
Kapunk egy gyorsan betöltődő játékot, ami egy igazi klasszikus mahjong!(Eddig 2 567 ember játszott vele)
Hit The Jackpot 3
Találd el a céltáblát, vedd figyelembe a szélerősséget és természetesen a céltábla távolságát.
(Eddig 7 968 ember játszott vele)
Marokko
A játék célja: Szedd le a pálcikákat egymás tetejéről, de vigyázz, mert csak azt tudod leszedni, amelyik legfelül van, időre megy a játék így sietned kell!(Eddig 1 216 ember játszott vele)