hirdetés

Népszerű játékok

A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
Marokko
A játék célja: Szedd le a pálcikákat egymás tetejéről, de vigyázz, mert csak azt tudod leszedni, amelyik legfelül van, időre megy a játék így sietned kell!(Eddig 1 195 ember játszott vele)
American Commandos 2
Egyszerű lövöldözős játék, amelyben egy hatalmas gépkarabély segítségével kell lelőnöd az erre arra feltűnő ellenséges katonákat. Légy gyors és célozz pontosan.(Eddig 2 105 ember játszott vele)
Toys Base Defence
Különös képi világ, és egy remek stratégiai játék vár rád!(Eddig 2 420 ember játszott vele)
POU-X color match
Mókás földönkívüli fejeket kell eltüntetni a tábláról. Oda érdemes kattintani, ahol a legtöbb egyforma színű fej érintkezik egymással.(Eddig 3 167 ember játszott vele)
Stunt Master
Látványos akciók a betonon és a levegőben!(Eddig 4 215 ember játszott vele)
Szókirakó
Magyar nyelvű szókirakó játék, amelyben 60 másodperced van arra, hogy értelmes magyar szavakat találj ki. Minden elküldött értelmes szóért, plusz időt kapsz. Kereshetsz függőlegesen, vízszintesen, és meg is törhetnek a sorok. A hosszabb szavakért, több időt kapsz.(Eddig 4 626 ember játszott vele)
Shape Matcher 2
Hagyományos online játszható zuhatag játék, amelyben úgy kell cserélgetni a figurákat, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön csak úgy, mint a Shape Matcher korábbi részében.(Eddig 2 244 ember játszott vele)
Extreme Stunt Truck
Kemény terepek: hegyvidék, köves utak és stb. valamint hatalmas terepjárók és az idővel való küzdelem jellemzi ezt az autós játékot, ahol a terepjáródat még fejleszteni is tudod.(Eddig 1 922 ember játszott vele)
Truck Launch Maniac
A játék célja: Repítsd el a pici járgányt minél messzebb, ha elég ügyes vagy a reptetésért kapott pontokból, újabb eszközöket vásárolhatsz, amelyek segítségével még messzebb tudod repíteni a négykerekűt. A bombákra hajts rá! Netán meguntad a játékot? Akkor itt a folytatása: Truck Launch Maniac 2(Eddig 2 165 ember játszott vele)
Punch the Trump
A játék célja: Üsd ki a lehetséges amerikai elnökök közül az egyik esélyest Donald Trumpot, ehhez csak a y,x és az n,m valamint védekezéshez a SPACE gombot kell használnod.(Eddig 2 943 ember játszott vele)