hirdetés

Népszerű játékok

A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
American Commandos 2
Egyszerű lövöldözős játék, amelyben egy hatalmas gépkarabély segítségével kell lelőnöd az erre arra feltűnő ellenséges katonákat. Légy gyors és célozz pontosan.(Eddig 2 028 ember játszott vele)
Truck Launch Maniac
A játék célja: Repítsd el a pici járgányt minél messzebb, ha elég ügyes vagy a reptetésért kapott pontokból, újabb eszközöket vásárolhatsz, amelyek segítségével még messzebb tudod repíteni a négykerekűt. A bombákra hajts rá! Netán meguntad a játékot? Akkor itt a folytatása: Truck Launch Maniac 2(Eddig 2 140 ember játszott vele)
Scooby Doo The Ghost Pirate Attacks
Kalandok Scooby Doo-val a kalózok ellen. Járd körbe a hajót és próbáld meg teljesíteni a küldetéseket!(Eddig 3 221 ember játszott vele)
Juve vs Barca
Játszd le újra a 2015-ös Bajnokok Ligája-döntőt, amelyben az olasz (torinoi székhelyű) Juventus csapott össze a spanyol bajnokság egyik legjobb csapatával a katalán Barcelonával. Lőj több gólt mint az ellenfeled ebben az egyszerű kapuralövős játékban.(Eddig 2 418 ember játszott vele)
Handless Millionaire
A játék célja: kapd el a dollárokat a kezeddel, de ügyelj arra, hogy ne csapja le a guillotine a kezedet! Így is lehet milliomosnak lenni ;)? Mindenesetre egy valóban morbid feldolgozása ez a játék a Legyen Ön is Milliomosnak ;D(Eddig 2 166 ember játszott vele)
Yummy Nyamy
A játék célja: Összekötős típusú online játszható zuhatag játék, amelyben az egyforma figurákat kell összekötnöd egy folytonos vonallal amely lehet függőleges, vízszintes avagy átlós. Kösd össze az azonos édességeket.(Eddig 1 412 ember játszott vele)
Doc's Shootout Tourney
Dobj kosarat különböző helyzetekből. Először is válassz magadnak kosárlabda csapatot, majd jöhet máris a palánkra dobás, ahol neked kell meghatároznod a dobás irányát és erősségét úgy, hogy kosár legyen belőle.(Eddig 1 978 ember játszott vele)
Lethal Race
A játék célja: Versenyezz és nyerj de közben gyűjts plusz pontokat is, mert ez is számít ha tuningolni akarod a kocsid vagy újabbat jobbat venni a következő körben.(Eddig 2 442 ember játszott vele)
GoodGame Mafia
A GoodGame maffia játékban egy nagyvárosi gengszter mindennapjaiba nyerhetünk betekintést: küzdj meg a maffia családokkal vidd végig a küldetéseket, harcolj meg a többi játékossal, fejleszd a karaktered és a maffia családod, legyél te minden idők legnagyobb gengszterje.(Eddig 4 216 ember játszott vele)
Blosics
A játék célja: Rombold le a falat egy csúzlival. Használd az egeret a játék irányításához, igyekezz úgy lőni, hogy minél nagyobb blokkot megsemmisíts egy lövéssel.(Eddig 3 737 ember játszott vele)