A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
Marokko
A játék célja: Szedd le a pálcikákat egymás tetejéről, de vigyázz, mert csak azt tudod leszedni, amelyik legfelül van, időre megy a játék így sietned kell!(Eddig 855 ember játszott vele)
American Commandos 2
Egyszerű lövöldözős játék, amelyben egy hatalmas gépkarabély segítségével kell lelőnöd az erre arra feltűnő ellenséges katonákat. Légy gyors és célozz pontosan.(Eddig 1 541 ember játszott vele)
2048 Candy Gems
Ismét egy online játszható ingyenes zuhatag játék, amely egy kicsit más, mint a többi: itt ugyanis a nyilak segítségével kell a színes kockákat, elemeket úgy tologatni, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön. Amennyiben elég pontot sikerült összegyűjtened máris jöhet a következő pálya.(Eddig 2 542 ember játszott vele)
Bubbels 3
A Bubbels 3 az egyik legnépszerűbb buboréklövő játék, amelyben a feladatod mindössze annyi, hogy tegyél egymás mellé három egyforma színű buborékot vagy golyót...(Eddig 2 740 ember játszott vele)
Trial Bike Pro
Motorozz át az akadályokon minél kevesebb hibával!
(Eddig 2 692 ember játszott vele)
All-In-One Solitaire
Ilyen még tényleg nem volt! Most a pasziánszok összes fajtája egy helyen lesz, válogass bátran! Sőt, még a játékok háttérképét is te választhatod meg.(Eddig 2 622 ember játszott vele)
Kingdom Rush
Toronyépítő stratégiai játék, nemcsak profiknak! Építs minél több tornyot, hogy meg tudd védeni a várost! Figyelj az épületek fejlesztésére is!(Eddig 17 783 ember játszott vele)
Pou Love Story
Segíts a fiú Pounak eljutni a lányhoz ebben a szerelmi történetben, ahol egy pálya úgy ér véget ha a két Pou összeér egymással.(Eddig 7 005 ember játszott vele)
Lethal Race
A játék célja: Versenyezz és nyerj de közben gyűjts plusz pontokat is, mert ez is számít ha tuningolni akarod a kocsid vagy újabbat jobbat venni a következő körben.(Eddig 1 650 ember játszott vele)
Operate Now Tonsil Surgery
Scott erős torokfájással küszködött az utóbbi napokban, a háziorvos szerint mandulagyulladása van. Sőt a mandulája el is fertőződött ezért a dokik úgy döntöttek, hogy a legjobb megoldás a mandula műtét. Operáld meg a beteget minél gyorsabban!(Eddig 3 519 ember játszott vele)