hirdetés

Népszerű játékok

A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
China Tractor Racing
Látványos traktorversenyzős játék, amelyben ha jó helyezést sikerül elérned akkor egyre jobb traktort vásárolhatsz magadnak, amellyekkel persze mindig jobb és jobb eredményt érhetsz el.(Eddig 2 044 ember játszott vele)
Candy Crush Saga
A zuhatag játékok mostanság egyik legnépszerűbbje a Candy Crush, ahol egy édességbolt cukorkáit kell úgy cserélgetni, hogy három vagy annál több egy sorba vagy oszlopba kerüljön.(Eddig 3 285 ember játszott vele)
Blosics
A játék célja: Rombold le a falat egy csúzlival. Használd az egeret a játék irányításához, igyekezz úgy lőni, hogy minél nagyobb blokkot megsemmisíts egy lövéssel.(Eddig 3 890 ember játszott vele)
Sugar Sugar 3
A játék célja: minden egyes pályán meg kell töltened valamennyi bögrét cukorral. Ehhez pedig utat kell rajzolnod az egér segítségével, hogy a cukor valamennyi pohárba belefolyjon a Sugar Sugar játékban.(Eddig 1 951 ember játszott vele)
Flappy Bird
Egy játék, amellyel a fejlesztő naponta több millió forint bevételt ért el. A játék maga nagyon egyszerű, csak a SPACE gombot kell nyomkodni és persze eljutni minél tovább a korai máriós játékokat idéző pályákon.(Eddig 30 744 ember játszott vele)
Photon Zone
A játék célja: Engedd le egymás után szépen sorra a különböző színű golyókat úgy, hogy azok a helyükre pottyanjanak a játék végére. Tedd a golyót a megfelelő labirintus vonal tetejére majd engedd le.(Eddig 3 896 ember játszott vele)
Beno Bear Escape
A játék célja: Fuss el a Teddy macival a robot elől, ha kell ugord át az akadályokat egy a lényeg juss el minél messzebb. Közben célszerű megszerezni a bónusz dolgokat is.(Eddig 3 255 ember játszott vele)
Angry Birds Bubble
Hagyományos online játszható buboréklövő játék, amelyben ezúttal golyók, labdák és lufik helyett Angry Birds madárfejeket kell egymás mellé lőni, legalább három egyformát.(Eddig 3 334 ember játszott vele)
2048 Candy Gems
Ismét egy online játszható ingyenes zuhatag játék, amely egy kicsit más, mint a többi: itt ugyanis a nyilak segítségével kell a színes kockákat, elemeket úgy tologatni, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön. Amennyiben elég pontot sikerült összegyűjtened máris jöhet a következő pálya.(Eddig 2 664 ember játszott vele)
Monkey Go Happy Sci-Fi 2
A játék célja: újabb rejtvényeket kell megoldanod ezúttal is űrbeli környezetben, mint a Monkey Go Happy Sci-Fi játékban, azaz az előző részben: találd meg a kis majmokat, kulcsokat és egyéb tárgyakat valamint eszközöket, amelyek mind a segítségedre lehetnek abban, hogy a következő pályára tudj lépni.(Eddig 1 387 ember játszott vele)