hirdetés

Népszerű játékok

A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
Rogue Soul
Gyors tempójú kalandjáték, amelyben ugrálva, futva, csúszkálva vagy éppen harcolva kell továbbjutnod a pályákon a rossz arcú fickóval. Közben persze a pénzeszsákokat nem árt ha bezsebeled. Mozogni a nyilakkal tudsz, egyéb gombok: D,F,G(Eddig 2 703 ember játszott vele)
Zupo
Juss végig a pályákon a kockával, fuss és ugord át az akadályokat, amely feladat a pályák számának növekedésével egyre nehezebb lesz.(Eddig 1 992 ember játszott vele)
Mahjong Connect
(Eddig 2 705 ember játszott vele)
Cover Orange Journey Knights
Sok hasonló lefedős, betakarós játék volt már itt az oldalon, mind közül az egyik legnépszerűbb a Cover Orange volt, reméljük így lesz ezzel a résszel is, ahol szintén egy narancsot kell úgy befedned, hogy a felülről érkező viharok ne tegyenek benne kárt. Feljavult grafika és még több pálya vár, mint a korábbi részekben.(Eddig 2 454 ember játszott vele)
Hit The Jackpot 3
Találd el a céltáblát, vedd figyelembe a szélerősséget és természetesen a céltábla távolságát.
(Eddig 7 989 ember játszott vele)
Blosics
A játék célja: Rombold le a falat egy csúzlival. Használd az egeret a játék irányításához, igyekezz úgy lőni, hogy minél nagyobb blokkot megsemmisíts egy lövéssel.(Eddig 4 076 ember játszott vele)
Pou Love Story
Segíts a fiú Pounak eljutni a lányhoz ebben a szerelmi történetben, ahol egy pálya úgy ér véget ha a két Pou összeér egymással.(Eddig 7 213 ember játszott vele)
Candy Crush Saga
A zuhatag játékok mostanság egyik legnépszerűbbje a Candy Crush, ahol egy édességbolt cukorkáit kell úgy cserélgetni, hogy három vagy annál több egy sorba vagy oszlopba kerüljön.(Eddig 3 462 ember játszott vele)
Angry Birds Bubble
Hagyományos online játszható buboréklövő játék, amelyben ezúttal golyók, labdák és lufik helyett Angry Birds madárfejeket kell egymás mellé lőni, legalább három egyformát.(Eddig 3 393 ember játszott vele)
Jade Monkey
A játék célja: Tegyél egymás mellé három egyforma elemet. Klasszikus zuhatag játék jó hangulattal és szép grafikával. Hosszabb unaloműzésre abszolút alkalmas a Jade Monkey zuhatag játék...(Eddig 3 114 ember játszott vele)