hirdetés

Népszerű játékok

A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
Wheely
Gyártasd le az autódat, amelynek te választhatod ki a színét a kereke típusát és még néhány dolgot. Ha készen van a verda, akkor a szalonból kell kihozatni: találsz egy kart a szalon első szintjén, azzal tekerd le, majd keresd meg jobbra a szállítós autó rámpáját, amelyet egy piros karral tudsz leengedni. (Eddig 1 287 ember játszott vele)
Bubbels 3
A Bubbels 3 az egyik legnépszerűbb buboréklövő játék, amelyben a feladatod mindössze annyi, hogy tegyél egymás mellé három egyforma színű buborékot vagy golyót...(Eddig 3 049 ember játszott vele)
Patterns Link
Kösd össze az egyforma mintákat! Vigyázz, nehezebb, mint amilyennek látszik! Belül is összekötheted a mintákat!(Eddig 1 876 ember játszott vele)
Farm of Dreams
Klasszikus cserélgetős zuhatag játék = cserélgesd úgy a zöldségeket a táblán, hogy három egyforma egymás mellé kerüljön. A háttérben a kapott pontokból fejlesztheted a saját farmodat ettől lesz igazán élvezetes a játék.(Eddig 3 456 ember játszott vele)
I am Flying To The Moon
A játék célja: Juss egyre magasabbra, egészen a Holdig. Ehhez persze fejlesztened kell a kezdetben fából eszkábált űrhajót, amelyre a megszerzett pénzekből egyre komolyabb extrákat vásárolhatsz.(Eddig 4 460 ember játszott vele)
Shape Matcher 2
Hagyományos online játszható zuhatag játék, amelyben úgy kell cserélgetni a figurákat, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön csak úgy, mint a Shape Matcher korábbi részében.(Eddig 2 231 ember játszott vele)
Papas Pancakeria
Itt a népszerű Papas sorozat újabb, kihagyhatatlan folytatása! Ezúttal palacsintákat kell sütnöd az éhes vendégeknek.
Légy a lehető leggyorsabb, és mindent megfelelően készíts el.(Eddig 3 860 ember játszott vele)
Cube O Logic
Klasszikus zuhatag játék, amelynek célja, eltüntetni az összes azonos színű kockát. Ezt úgy tudod megtenni, hogy mindig megkeresed azokat az azonos színű blokkokat, ahol a legtöbb érintkezik egymással.(Eddig 3 146 ember játszott vele)
Handless Millionaire
A játék célja: Kapd el a dollárokat a kezeddel, de ügyelj arra, hogy ne csapja le a guillotine a kezedet! Így is lehet milliomosnak lenni? ;) Mindenesetre egy valóban morbid feldolgozása ez a játék a Legyen Ön is Milliomosnak ;D(Eddig 5 191 ember játszott vele)
Soccer Doctor
A játék célja: Műtsd meg a sportbalesetet szenvedett focisták különböző testrészeit ebben a műtős játékban. Nem mindegy, hogy mit milyen sorrendben teszel.(Eddig 5 318 ember játszott vele)