Népszerű játékok

  • Kategória: Sport játékok
Juve vs Barca
Játszd le újra a 2015-ös Bajnokok Ligája-döntőt, amelyben az olasz (torinoi székhelyű) Juventus csapott össze a spanyol bajnokság egyik legjobb csapatával a katalán Barcelonával. Lőj több gólt mint az ellenfeled ebben az egyszerű kapuralövős játékban.(Eddig 2 073 ember játszott vele)
Green Arrow Island Practice
A játék célja: Húzd meg a nyilat és nézd meg a távoli képet ezután pedig próbáld meg minél jobban eltalálni a céltáblát ebben a nyilazós ügyességi játékban.(Eddig 3 043 ember játszott vele)
Tricky Shot
Kosárlabdás játék, amelyben ezúttal nem csak az ügyesség, hanem a logika is számít. Helyezz el elemeket a pályán úgy, hogy a végén a kosárlabda a hálóba kerüljön.(Eddig 3 782 ember játszott vele)
Snowboard King
Klasszikus snowboard játék meglepően jó grafikával. Válaszd ki a neked szimpatikus figurát majd csússz le vele a pályán és közben szerezz minél több pontot.(Eddig 4 159 ember játszott vele)
World Cup League
A játék célja: Lőj hatalmas gólokat különböző helyzetekből a 2014-es VB-n szereplő országok nemzeti futball válogatottjaival. Találd ki a lövés irányát, csavard meg a labdát vagy, ha kell, emeld is meg a lövést.(Eddig 4 491 ember játszott vele)