Népszerű játékok

  • Kategória: Ügyességi játékok
Blosics
A játék célja: Rombold le a falat egy csúzlival. Használd az egeret a játék irányításához, igyekezz úgy lőni, hogy minél nagyobb blokkot megsemmisíts egy lövéssel.(Eddig 3 181 ember játszott vele)
Uncle Rays Farm
A játékban éppen nyár vége van egy vidéki farmon, tanyán ilyenkor igen sok dolog akad, sok zöldséget és gyümölcsöt pont ebben az időszakban kell betakarítani. Persze ehhez előtte csomó dolgot és eszközt be kell szerezned vagy meg kell találnod, segítsd ebben a farmert is...(Eddig 1 342 ember játszott vele)
Marokko
A játék célja: Szedd le a pálcikákat egymás tetejéről, de vigyázz, mert csak azt tudod leszedni, amelyik legfelül van, időre megy a játék így sietned kell!(Eddig 960 ember játszott vele)
Doc's Shootout Tourney
Dobj kosarat különböző helyzetekből. Először is válassz magadnak kosárlabda csapatot, majd jöhet máris a palánkra dobás, ahol neked kell meghatároznod a dobás irányát és erősségét úgy, hogy kosár legyen belőle.(Eddig 1 876 ember játszott vele)
Bear in Super Action Adventure
Méhecskéket és egyéb repülő rovarokat és bogarakat kell kilőnöd a repülő maci segítségével. Szedd össze a mézet, a csillagokat és egyéb bónuszokat a pályákon.(Eddig 1 249 ember játszott vele)
Zupo
Juss végig a pályákon a kockával, fuss és ugord át az akadályokat, amely feladat a pályák számának növekedésével egyre nehezebb lesz.(Eddig 1 676 ember játszott vele)
Handless Millionaire 2
A Legyen Ön is Milliomos játéktól annyiban tér el ez az online játék, hogy itt nem kvízkérdésekre kell válaszolnod, mint anno Vágó István műsorában, hanem a dollárokat kell elkapkodnod a kezeddel. Annyiban is nehezül a dolog csak úgy, mint a játék korábbi részében a Handless Millionaire-ben, itt is guillotine csapja le (szerencsére csak virtuálisan) a kezed ha nem elég jók a reflexeid.(Eddig 2 063 ember játszott vele)
Handless Millionaire
A játék célja: kapd el a dollárokat a kezeddel, de ügyelj arra, hogy ne csapja le a guillotine a kezedet! Így is lehet milliomosnak lenni ;)? Mindenesetre egy valóban morbid feldolgozása ez a játék a Legyen Ön is Milliomosnak ;D(Eddig 1 850 ember játszott vele)
Sugar Sugar 3
A játék célja: minden egyes pályán meg kell töltened valamennyi bögrét cukorral. Ehhez pedig utat kell rajzolnod az egér segítségével, hogy a cukor valamennyi pohárba belefolyjon a Sugar Sugar játékban.(Eddig 1 773 ember játszott vele)
Pou Love Story
Segíts a fiú Pounak eljutni a lányhoz ebben a szerelmi történetben, ahol egy pálya úgy ér véget ha a két Pou összeér egymással.(Eddig 7 065 ember játszott vele)