hirdetés

Népszerű játékok

  • Kategória: Logikai játékok
Candy Crush Saga
A zuhatag játékok mostanság egyik legnépszerűbbje a Candy Crush, ahol egy édességbolt cukorkáit kell úgy cserélgetni, hogy három vagy annál több egy sorba vagy oszlopba kerüljön.(Eddig 2 658 ember játszott vele)
Yummy Nyamy
A játék célja: Összekötős típusú online játszható zuhatag játék, amelyben az egyforma figurákat kell összekötnöd egy folytonos vonallal amely lehet függőleges, vízszintes avagy átlós. Kösd össze az azonos édességeket.(Eddig 960 ember játszott vele)
Snail Bob
Forgasd úgy a különböző elemek zárszerkezetét, hogy végül a csiga elérje a kijáratot. Ráadásul vagy éppen szerencsére ezt jó pár pályán meg kell ismételned a csigával.(Eddig 3 521 ember játszott vele)
Photon Zone
A játék célja: Engedd le egymás után szépen sorra a különböző színű golyókat úgy, hogy azok a helyükre pottyanjanak a játék végére. Tedd a golyót a megfelelő labirintus vonal tetejére majd engedd le.(Eddig 3 823 ember játszott vele)
2048 Candy Gems
Ismét egy online játszható ingyenes zuhatag játék, amely egy kicsit más, mint a többi: itt ugyanis a nyilak segítségével kell a színes kockákat, elemeket úgy tologatni, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön. Amennyiben elég pontot sikerült összegyűjtened máris jöhet a következő pálya.(Eddig 2 596 ember játszott vele)
Farm of Dreams
Klasszikus cserélgetős zuhatag játék = cserélgesd úgy a zöldségeket a táblán, hogy három egyforma egymás mellé kerüljön. A háttérben a kapott pontokból fejlesztheted a saját farmodat ettől lesz igazán élvezetes a játék.(Eddig 3 385 ember játszott vele)
Jade Monkey
A játék célja: Tegyél egymás mellé három egyforma elemet. Klasszikus zuhatag játék jó hangulattal és szép grafikával. Hosszabb unaloműzésre abszolút alkalmas a Jade Monkey zuhatag játék...(Eddig 2 991 ember játszott vele)
Mahjong Solitaire Challenge
A játék célja: Egy farmot kell építenünk, szépítenünk. Gondozd és locsold a zöldségeket, virágoztasd fel a farmodat, add el a termékeket és megtermelt javakat.(Eddig 2 819 ember játszott vele)
Szókirakó
Magyar nyelvű szókirakó játék, amelyben 60 másodperced van arra, hogy értelmes magyar szavakat találj ki. Minden elküldött értelmes szóért, plusz időt kapsz. Kereshetsz függőlegesen, vízszintesen, és meg is törhetnek a sorok. A hosszabb szavakért, több időt kapsz.(Eddig 4 363 ember játszott vele)
Shape Matcher 2
Hagyományos online játszható zuhatag játék, amelyben úgy kell cserélgetni a figurákat, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön csak úgy, mint a Shape Matcher korábbi részében.(Eddig 2 159 ember játszott vele)
1 2