hirdetés

Népszerű játékok

  • Kategória: Akció játékok
American Commandos 2
Egyszerű lövöldözős játék, amelyben egy hatalmas gépkarabély segítségével kell lelőnöd az erre arra feltűnő ellenséges katonákat. Légy gyors és célozz pontosan.(Eddig 1 670 ember játszott vele)
Run Till You Die
A játék célja: Fuss amíg élsz, bizony ebben a játékban a túlélésre kell játszani, hiszen erre arra feltűnnek zöld fejű emberkék, aki félholt lények, azaz zombik. Őket ki kell lőnöd az egérrel és menet közben bónuszokat is kell gyűjtened.(Eddig 1 049 ember játszott vele)
The Expendables 3
A játékot magát a vicces akciófilm a Feláldozhatók ihlette meg, amelyben olyan neves sztárok is fel feltűnnek, mint Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Jason Statham csak, hogy pár nevet említsünk meg. A játékban minden egyes küldetés során meg kell védened a bázist és a környékét.(Eddig 3 453 ember játszott vele)
Dead Zed 2
Állítsd meg a zombik rohamát és próbálj meg minél tovább élni. Igazán sikeres csak fejlövésekkel lehetsz.(Eddig 4 808 ember játszott vele)
Stunt Master
Látványos akciók a betonon és a levegőben!(Eddig 4 116 ember játszott vele)
Scooby Doo The Ghost Pirate Attacks
Kalandok Scooby Doo-val a kalózok ellen. Járd körbe a hajót és próbáld meg teljesíteni a küldetéseket!(Eddig 3 183 ember játszott vele)
Urban Warfare 2
A népszerű Urban Warfare játék folytatása, amelyben nagyon szép 3D-s környezetben kell különböző fegyverekkel elpusztítanod az ellenséget, mozgás a nyilakkal, harc az egérrel.(Eddig 2 734 ember játszott vele)