• Kategória: Akció játékok
American Commandos 2
Egyszerű lövöldözős játék, amelyben egy hatalmas gépkarabély segítségével kell lelőnöd az erre arra feltűnő ellenséges katonákat. Légy gyors és célozz pontosan.(Eddig 1 530 ember játszott vele)
Run Till You Die
A játék célja: Fuss amíg élsz, bizony ebben a játékban a túlélésre kell játszani, hiszen erre arra feltűnnek zöld fejű emberkék, aki félholt lények, azaz zombik. Őket ki kell lőnöd az egérrel és menet közben bónuszokat is kell gyűjtened.(Eddig 986 ember játszott vele)
The Expendables 3
A játékot magát a vicces akciófilm a Feláldozhatók ihlette meg, amelyben olyan neves sztárok is fel feltűnnek, mint Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Jason Statham csak, hogy pár nevet említsünk meg. A játékban minden egyes küldetés során meg kell védened a bázist és a környékét.(Eddig 3 380 ember játszott vele)
Dead Zed 2
Állítsd meg a zombik rohamát és próbálj meg minél tovább élni. Igazán sikeres csak fejlövésekkel lehetsz.(Eddig 4 718 ember játszott vele)
Stunt Master
Látványos akciók a betonon és a levegőben!(Eddig 4 057 ember játszott vele)
Scooby Doo The Ghost Pirate Attacks
Kalandok Scooby Doo-val a kalózok ellen. Járd körbe a hajót és próbáld meg teljesíteni a küldetéseket!(Eddig 3 131 ember játszott vele)
Urban Warfare 2
A népszerű Urban Warfare játék folytatása, amelyben nagyon szép 3D-s környezetben kell különböző fegyverekkel elpusztítanod az ellenséget, mozgás a nyilakkal, harc az egérrel.(Eddig 2 666 ember játszott vele)