hirdetés

Népszerű játékok

A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
Barbie Real Haircuts
Segíts Barbienak, hogy a haja minél szuperebb legyen! Csajos játék azoknak, akik imádnak fodrászkodni!(Eddig 3.140 ember játszott vele)
Kingdom Rush
Toronyépítő stratégiai játék, nemcsak profiknak! Építs minél több tornyot, hogy meg tudd védeni a várost! Figyelj az épületek fejlesztésére is!(Eddig 17.873 ember játszott vele)
Papas Pancakeria
Itt a népszerű Papas sorozat újabb, kihagyhatatlan folytatása! Ezúttal palacsintákat kell sütnöd az éhes vendégeknek.
Légy a lehető leggyorsabb, és mindent megfelelően készíts el.(Eddig 3.768 ember játszott vele)
Bubble Creature
Színes golyókat kell lövöldöznöd megfelelő sorrendbe a folyamatosan érkező gömböknek megfelelően. Kellemes grafika és lágy zene adja meg az alaphangulatot.(Eddig 2.727 ember játszott vele)
Shopping Cart Hero 3
A Shopping Cart Hero széria legújabb darabja hasonlóan őrült meneteket kínál, mint eddig. Vigyázat, veszélyes buli!(Eddig 13.388 ember játszott vele)
Stunt Master
Látványos akciók a betonon és a levegőben!(Eddig 4.116 ember játszott vele)
All-In-One Solitaire
Ilyen még tényleg nem volt! Most a pasziánszok összes fajtája egy helyen lesz, válogass bátran! Sőt, még a játékok háttérképét is te választhatod meg.(Eddig 2.653 ember játszott vele)
Mahjong Connect
(Eddig 2.591 ember játszott vele)
Mahjonger
Klasszikus mahjong, olyan logikai játék, amit mindenki szeret!(Eddig 2.626 ember játszott vele)
Airport Solitaire Free
Megunhatatlan kártyajáték új háttérrel, és remek zenével.(Eddig 2.433 ember játszott vele)