Népszerű játékok

A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
Szókirakó
Magyar nyelvű szókirakó játék, amelyben 60 másodperced van arra, hogy értelmes magyar szavakat találj ki. Minden elküldött értelmes szóért, plusz időt kapsz. Kereshetsz függőlegesen, vízszintesen, és meg is törhetnek a sorok. A hosszabb szavakért, több időt kapsz.(Eddig 4.363 ember játszott vele)
Shape Matcher 2
Hagyományos online játszható zuhatag játék, amelyben úgy kell cserélgetni a figurákat, hogy három vagy annál több egymás mellé kerüljön csak úgy, mint a Shape Matcher korábbi részében.(Eddig 2.159 ember játszott vele)
Dead Zed 2
Állítsd meg a zombik rohamát és próbálj meg minél tovább élni. Igazán sikeres csak fejlövésekkel lehetsz.(Eddig 4.808 ember játszott vele)
Flappy Bird
Egy játék, amellyel a fejlesztő naponta több millió forint bevételt ért el. A játék maga nagyon egyszerű, csak a SPACE gombot kell nyomkodni és persze eljutni minél tovább a korai máriós játékokat idéző pályákon.(Eddig 30.665 ember játszott vele)
Turbo Drifters
Nagyon egyszerű grafikájú kicsit pixeles félig felülnézetes autóversenyzős játék, amely mindezek ellenére mégis igen élvezetes. Autóversenyről lévén szó a cél az első hely, minden azon múlik, hogyan tudod bevenni a kanyarokat. A kisautókat a nyilak segítségével lehet irányítani, dirfthez, csúszáshoz nyomd le a "SPACE" (szóköz) gombot.(Eddig 3.186 ember játszott vele)
Risky Drive
Nem kockázatmentes a városi autókázás, válassz magadnak valamilyen komoly sportos autót a játék elején és kerüld ki vele az akadályokat vagy a többi kocsit.(Eddig 2.832 ember játszott vele)
Offroad Police Racing
Zúzz végig a pályákon a különlegesen felszerelt speciális rendőrségi terepjáróval. Ügyelj arra, hogy ne borulj fel vele, szerezz minél több pontot és egyszerre legyél gyors is. A kocsit a nyilak segítségével tudod irányítani.(Eddig 3.005 ember játszott vele)
Police Offroad Racing
Rendőrautóval játszható versenyzős játék a Police Offroad Racing, ahol a különlges erők autóit megelőzve kell célt érni, érdemes sűrűn használni a "Z" gombot, amellyel exta sebességre tehetsz szert.(Eddig 2.432 ember játszott vele)
Attraction City
Várostervezés vár rád most, meg egy kis üzleti érzék.(Eddig 2.858 ember játszott vele)
Toys Base Defence
Különös képi világ, és egy remek stratégiai játék vár rád!(Eddig 2.346 ember játszott vele)