Népszerű játékok

A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
2048 Candy Gems
Ismét egy online játszható ingyenes zuhatag játék, amely egy kicsit más, mint a többi: itt ugyanis a nyilak segítségével kell a színes kockákat, elemeket úgy tologatni, hogy legalább három egyforma egymás mellé kerüljön. Amennyiben elég pontot sikerült összegyűjtened máris jöhet a következő pálya.(Eddig 2.596 ember játszott vele)
Monkey Go Happy Sci-Fi 2
A játék célja: újabb rejtvényeket kell megoldanod ezúttal is űrbeli környezetben, mint a Monkey Go Happy Sci-Fi játékban, azaz az előző részben: találd meg a kis majmokat, kulcsokat és egyéb tárgyakat valamint eszközöket, amelyek mind a segítségedre lehetnek abban, hogy a következő pályára tudj lépni.(Eddig 1.275 ember játszott vele)
Little Farm
Egy farmot kell felépítenünk a semmiből és egyre jobban gazdálkodva tegyük minél hatékonyabbá a farmunkat.(Eddig 3.100 ember játszott vele)
Hit The Jackpot 3
Találd el a céltáblát, vedd figyelembe a szélerősséget és természetesen a céltábla távolságát.
(Eddig 7.866 ember játszott vele)
Farm of Dreams
Klasszikus cserélgetős zuhatag játék = cserélgesd úgy a zöldségeket a táblán, hogy három egyforma egymás mellé kerüljön. A háttérben a kapott pontokból fejlesztheted a saját farmodat ettől lesz igazán élvezetes a játék.(Eddig 3.385 ember játszott vele)
Dreamsdwell Stories
Építsd fel a birodalmad ebben a fantázia világban. Kösd össze az azonos színű gyémántokat a pályákon és így tüntesd el azokat minél gyorsabban! A kapott bónuszpénzekből pedig építgesd a városokat, amik hatással esznek a főjátékodra is.(Eddig 3.740 ember játszott vele)
Jade Monkey
A játék célja: Tegyél egymás mellé három egyforma elemet. Klasszikus zuhatag játék jó hangulattal és szép grafikával. Hosszabb unaloműzésre abszolút alkalmas a Jade Monkey zuhatag játék...(Eddig 2.991 ember játszott vele)
Handless Millionaire
A játék célja: Kapd el a dollárokat a kezeddel, de ügyelj arra, hogy ne csapja le a guillotine a kezedet! Így is lehet milliomosnak lenni? ;) Mindenesetre egy valóban morbid feldolgozása ez a játék a Legyen Ön is Milliomosnak ;D(Eddig 5.117 ember játszott vele)
Mahjong Solitaire Challenge
A játék célja: Egy farmot kell építenünk, szépítenünk. Gondozd és locsold a zöldségeket, virágoztasd fel a farmodat, add el a termékeket és megtermelt javakat.(Eddig 2.819 ember játszott vele)
GoodGame Mafia
A GoodGame maffia játékban egy nagyvárosi gengszter mindennapjaiba nyerhetünk betekintést: küzdj meg a maffia családokkal vidd végig a küldetéseket, harcolj meg a többi játékossal, fejleszd a karaktered és a maffia családod, legyél te minden idők legnagyobb gengszterje.(Eddig 4.124 ember játszott vele)