hirdetés

Népszerű játékok

A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
Extreme Stunt Truck
Kemény terepek: hegyvidék, köves utak és stb. valamint hatalmas terepjárók és az idővel való küzdelem jellemzi ezt az autós játékot, ahol a terepjáródat még fejleszteni is tudod.(Eddig 1.850 ember játszott vele)
Rogue Soul
Gyors tempójú kalandjáték, amelyben ugrálva, futva, csúszkálva vagy éppen harcolva kell továbbjutnod a pályákon a rossz arcú fickóval. Közben persze a pénzeszsákokat nem árt ha bezsebeled. Mozogni a nyilakkal tudsz, egyéb gombok: D,F,G(Eddig 2.602 ember játszott vele)
Pou Love Story
Segíts a fiú Pounak eljutni a lányhoz ebben a szerelmi történetben, ahol egy pálya úgy ér véget ha a két Pou összeér egymással.(Eddig 7.065 ember játszott vele)
4x4 Classic Transporter
Építési anyagokat nagy átmérőjű szennyvíz vezetéket és egyebeket kell leszállítanod a nagy teherbírású négykerék meghajtású teherkocsid és annak pótkocsijainak segítségével.(Eddig 2.598 ember játszott vele)
Green Arrow Island Practice
A játék célja: Húzd meg a nyilat és nézd meg a távoli képet ezután pedig próbáld meg minél jobban eltalálni a céltáblát ebben a nyilazós ügyességi játékban.(Eddig 3.043 ember játszott vele)
Photon Zone
A játék célja: Engedd le egymás után szépen sorra a különböző színű golyókat úgy, hogy azok a helyükre pottyanjanak a játék végére. Tedd a golyót a megfelelő labirintus vonal tetejére majd engedd le.(Eddig 3.823 ember játszott vele)
Tricky Shot
Kosárlabdás játék, amelyben ezúttal nem csak az ügyesség, hanem a logika is számít. Helyezz el elemeket a pályán úgy, hogy a végén a kosárlabda a hálóba kerüljön.(Eddig 3.782 ember játszott vele)
Beno Bear Escape
A játék célja: Fuss el a Teddy macival a robot elől, ha kell ugord át az akadályokat egy a lényeg juss el minél messzebb. Közben célszerű megszerezni a bónusz dolgokat is.(Eddig 3.205 ember játszott vele)
Snowboard King
Klasszikus snowboard játék meglepően jó grafikával. Válaszd ki a neked szimpatikus figurát majd csússz le vele a pályán és közben szerezz minél több pontot.(Eddig 4.159 ember játszott vele)
Angry Birds Bubble
Hagyományos online játszható buboréklövő játék, amelyben ezúttal golyók, labdák és lufik helyett Angry Birds madárfejeket kell egymás mellé lőni, legalább három egyformát.(Eddig 3.276 ember játszott vele)