Népszerű játékok

A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
Wheely
Gyártasd le az autódat, amelynek te választhatod ki a színét a kereke típusát és még néhány dolgot. Ha készen van a verda, akkor a szalonból kell kihozatni: találsz egy kart a szalon első szintjén, azzal tekerd le, majd keresd meg jobbra a szállítós autó rámpáját, amelyet egy piros karral tudsz leengedni. (Eddig 1.175 ember játszott vele)
Earn To Die
A játék célja: Fejleszd az autódat és védd meg magad a zombik támadásaitól. Autós üldözés, komoly akciók, minden amitől egy játék jó lehet.(Eddig 1.897 ember játszott vele)
Handless Millionaire 2
A Legyen Ön is Milliomos játéktól annyiban tér el ez az online játék, hogy itt nem kvízkérdésekre kell válaszolnod, mint anno Vágó István műsorában, hanem a dollárokat kell elkapkodnod a kezeddel. Annyiban is nehezül a dolog csak úgy, mint a játék korábbi részében a Handless Millionaire-ben, itt is guillotine csapja le (szerencsére csak virtuálisan) a kezed ha nem elég jók a reflexeid.(Eddig 2.063 ember játszott vele)
Handless Millionaire
A játék célja: kapd el a dollárokat a kezeddel, de ügyelj arra, hogy ne csapja le a guillotine a kezedet! Így is lehet milliomosnak lenni ;)? Mindenesetre egy valóban morbid feldolgozása ez a játék a Legyen Ön is Milliomosnak ;D(Eddig 1.850 ember játszott vele)
Super Drift 3
Látványos 3D autóversenyzős játék, amelyben komoly rally autókkal vagy szupergyors sportkocsikkal tudsz versenyezni, ahol nem is lehet más a cél, mint a minél jobb helyezés megszerzése.(Eddig 1.374 ember játszott vele)
Juve vs Barca
Játszd le újra a 2015-ös Bajnokok Ligája-döntőt, amelyben az olasz (torinoi székhelyű) Juventus csapott össze a spanyol bajnokság egyik legjobb csapatával a katalán Barcelonával. Lőj több gólt mint az ellenfeled ebben az egyszerű kapuralövős játékban.(Eddig 2.073 ember játszott vele)
Sugar Sugar 3
A játék célja: minden egyes pályán meg kell töltened valamennyi bögrét cukorral. Ehhez pedig utat kell rajzolnod az egér segítségével, hogy a cukor valamennyi pohárba belefolyjon a Sugar Sugar játékban.(Eddig 1.773 ember játszott vele)
The Expendables 3
A játékot magát a vicces akciófilm a Feláldozhatók ihlette meg, amelyben olyan neves sztárok is fel feltűnnek, mint Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Jason Statham csak, hogy pár nevet említsünk meg. A játékban minden egyes küldetés során meg kell védened a bázist és a környékét.(Eddig 3.453 ember játszott vele)
Snail Bob
Forgasd úgy a különböző elemek zárszerkezetét, hogy végül a csiga elérje a kijáratot. Ráadásul vagy éppen szerencsére ezt jó pár pályán meg kell ismételned a csigával.(Eddig 3.521 ember játszott vele)
Trial Bike Pro
Motorozz át az akadályokon minél kevesebb hibával!
(Eddig 2.744 ember játszott vele)