A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
Uncle Rays Farm
A játékban éppen nyár vége van egy vidéki farmon, tanyán ilyenkor igen sok dolog akad, sok zöldséget és gyümölcsöt pont ebben az időszakban kell betakarítani. Persze ehhez előtte csomó dolgot és eszközt be kell szerezned vagy meg kell találnod, segítsd ebben a farmert is...(Eddig 1.107 ember játszott vele)
Marokko
A játék célja: Szedd le a pálcikákat egymás tetejéről, de vigyázz, mert csak azt tudod leszedni, amelyik legfelül van, időre megy a játék így sietned kell!(Eddig 845 ember játszott vele)
American Commandos 2
Egyszerű lövöldözős játék, amelyben egy hatalmas gépkarabély segítségével kell lelőnöd az erre arra feltűnő ellenséges katonákat. Légy gyors és célozz pontosan.(Eddig 1.530 ember játszott vele)
Doc's Shootout Tourney
Dobj kosarat különböző helyzetekből. Először is válassz magadnak kosárlabda csapatot, majd jöhet máris a palánkra dobás, ahol neked kell meghatároznod a dobás irányát és erősségét úgy, hogy kosár legyen belőle.(Eddig 1.775 ember játszott vele)
Bear in Super Action Adventure
Méhecskéket és egyéb repülő rovarokat és bogarakat kell kilőnöd a repülő maci segítségével. Szedd össze a mézet, a csillagokat és egyéb bónuszokat a pályákon.(Eddig 1.167 ember játszott vele)
Aztec Tactical Conquest
Körökre osztott stratégiai játék (tehát nem azonnal kell lépned, mint a real-time stratégiai játékokban) hanem megvárhatod az ellenfél (ezúttal a gép) lépéseit vagy azt, hogyan reagál a Te lépéseidre a program. Helyezz el katonákat a stratégiai fontosságú helyekre és győzd le az ellenfeled.(Eddig 1.412 ember játszott vele)
Monster Truck Beast Within
Válassz magadnak terepjárót, hajts végig vele a pályákon és szerezz minél töb pontot, azaz pénzt ;) A kapott pénzből pedig fejleszd tovább a hatalmas kerekű Monster Truck játékot.(Eddig 1.416 ember játszott vele)
Jumping Box
Ugrálj el a négyszög alakú fejecskével a zászlót jelző célpontig. (használd az egeret a játék irányításához)(Eddig 1.593 ember játszott vele)
Zupo
Juss végig a pályákon a kockával, fuss és ugord át az akadályokat, amely feladat a pályák számának növekedésével egyre nehezebb lesz.(Eddig 1.500 ember játszott vele)
Run Till You Die
A játék célja: Fuss amíg élsz, bizony ebben a játékban a túlélésre kell játszani, hiszen erre arra feltűnnek zöld fejű emberkék, aki félholt lények, azaz zombik. Őket ki kell lőnöd az egérrel és menet közben bónuszokat is kell gyűjtened.(Eddig 986 ember játszott vele)