hirdetés

Népszerű játékok

A legnépszerûbb online játékok vannak itt összegyûjtve, kategóriákba rendezve. Mind ingyenes játékok és igyekeztünk úgy összegyûjteni õket, hogy a lehetõ legjobban érezzétek magatokat az oldalon! Látogassatok vissza gyakran, mert sosem fogyunk ki az újdonságokból!
Angry Birds Single Bike
Egy keréken kell végiggurulnod az Angry Birds játékokból megismert egyik zöld malaccal. Szedd össze vele a plusz dolgokat és juss végig vele a pályákon.(Eddig 2.517 ember játszott vele)
Punch the Trump
A játék célja: Üsd ki a lehetséges amerikai elnökök közül az egyik esélyest Donald Trumpot, ehhez csak a y,x és az n,m valamint védekezéshez a SPACE gombot kell használnod.(Eddig 2.993 ember játszott vele)
Lethal Race
A játék célja: Versenyezz és nyerj de közben gyűjts plusz pontokat is, mert ez is számít ha tuningolni akarod a kocsid vagy újabbat jobbat venni a következő körben.(Eddig 2.648 ember játszott vele)
Blosics
A játék célja: Rombold le a falat egy csúzlival. Használd az egeret a játék irányításához, igyekezz úgy lőni, hogy minél nagyobb blokkot megsemmisíts egy lövéssel.(Eddig 4.061 ember játszott vele)
Tractor Mania
A játék célja: Húzd végig a traktorral a különböző járműveket, gyűjtsd be a csillagokat és érd el a célt minél rövidebb idő alatt.(Eddig 1.851 ember játszott vele)
Candy Crush Saga
A zuhatag játékok mostanság egyik legnépszerűbbje a Candy Crush, ahol egy édességbolt cukorkáit kell úgy cserélgetni, hogy három vagy annál több egy sorba vagy oszlopba kerüljön.(Eddig 3.454 ember játszott vele)
Yummy Nyamy
A játék célja: Összekötős típusú online játszható zuhatag játék, amelyben az egyforma figurákat kell összekötnöd egy folytonos vonallal amely lehet függőleges, vízszintes avagy átlós. Kösd össze az azonos édességeket.(Eddig 1.664 ember játszott vele)
China Tractor Racing
Látványos traktorversenyzős játék, amelyben ha jó helyezést sikerül elérned akkor egyre jobb traktort vásárolhatsz magadnak, amellyekkel persze mindig jobb és jobb eredményt érhetsz el.(Eddig 2.186 ember játszott vele)
Russian Truck
A játék célja: Egy hatalmas Kamaz szerű járgányt jól megpakolnak, amelyet később neked kell elvezetned és a szállítmányt épségben a célhoz kell juttatnod.(Eddig 2.170 ember játszott vele)
Monkey Motocross Island
Egyszerű online játszható motoros játék, amelyben egy majommal kell végigmenned a pályákon arra ügyelve, hogy lehetőség szerint minél kevesebbszer borulj fel vele.(Eddig 2.308 ember játszott vele)
1 2 3 4 5 6 7  KÖVETKEZŐ OLDAL »